Oddsen, speltips och heta spel på Vinter-OS 2018

Spela på vinter-OS

Att spela på odds under vinter-OS roar många, och det kan blir riktigt spännande tävlingar mellan världens elit. Nästan alla spelbolag erbjuder odds på vinter-OS. I och med det kan det ibland vara svårt att välja mellan alla bolag för att få de bästa oddsen. Här har vi samlat allt du behöver veta om odds för vinter-OS 2018 i Pyeongchang med speltips för den är sugen att betta.

 Vinnarodds vinter-OS

Här nedan ser du en oddslista på vad det finns för vinnarodds för vinter-OS. Vinnaroddsen satsar du på om du vill spela på att en nation eller en deltagare vinner en viss tävling. Här finns ofta en hel del att välja på och det är en av de vanligare sätten att satsa pengar på sport. Var bara noga med jämföra oddsen så du får de allra bästa om du vill spela på vinter-OS.

Några sporter är lite större och mer populära än andra. I Sverige är det framför allt populärt med ishockey, som ju också är en av de större sporterna i världen. Svenskar verkar också bli mer och mer intresserade av curling, men längdskidåkning har trots allt lite mer engagemang runt om i landet. Likaså är skidskytte populärt att både titta på och spela på, och det engagerar en hel del spelare och tittare. På våra sidor om de olika grenarna hittar du mer information om hur de funkar. Där står också mer om vilka som brukar vara starka utmanade där.

Spela på vinter-OS

Troligtvis har du din favoritsport som du kommer titta på, och kanske vill du passa på att spela på just ditt favoritlag. Bland TV-tiderna hittar du också när alla tävlingar går så du kan se dem live. Du kan då till exempel lägga en satsning på vinnarodds på att Norge vinner herrarnas stafett i längdskidåkning. När det är dags för start kikar du in på sändningen och ser hur de kämpar. Då gäller det att hålla tummarna för att det går som du hoppats. Har du då gjort rätt val med din satsning och hittat rätt odds, så kan du då få en trevlig liten vinst.

I Vinter-OS 2018 i Pyeongchang kommer det vara en hel del olika grenar som det tävlas om. För den som vill går det att spela på nästan alla grenar och tävlingar som ingår. De allra flesta spelbolag erbjuder en möjlighet att spela och betta med odds på vinter-OS 2018. Om du vill testa att spela på vinter-OS 2018 med odds, så kan det vara bra att lika gärna hitta de bästa oddsen. Om du jämför odds på vinter-OS kan du hitta det erbjudande som ger dig de bästa förutsättningarna och den bästa utdelningen. Läs också på om speltips och hur formen är på deltagarna från de olika nationerna. Då vet du ungefär vad som är klokt att betta på.

Speltips och heta spel

Här kommer du också kunna ta del av heta spel och speltips på det som händer i vinter-OS. Vi kommer att med jämna mellanrum att lägga upp nya speltips som du kan ta del av helt kostnadsfritt, utan att betala en enda krona. De speltips som vi tipsar om kan vara allt från heta spel på en specifik sport eller oddsboost på en outsider. Våra speltips tar vi fram för dig som kanske inte har full koll men ändå är intresserad av att betta på OS.

Spela med bonus

Ibland kan några spelbolag och siter erbjuda en extra bonus för dig som ny spelare när det är större evenemang. Dessa kan också gälla för dig som redan har ett konto hos spelbolagen. Några av erbjudandena kan vara en cash-back där du får en del av pengarna tillbaka om du förlorar när du satsat. Några andra kan vara erbjudanden som ökar din vinst när du vinner. Andra kan ge dig en insättningsbonus när du gör en insättning. Håll bara koll på vilka villkor som kommer med erbjudandena, så du inte blir lurad.